Uitvalzonneschermen

Geschikt voor elk type raam

Op zoek naar schaduw op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is? Een uitval zonnescherm is een goede oplossing voor bijvoorbeeld grote hoogtes en ramen waar u niet onder zult gaan zitten. De armen van het scherm zijn aan de muur bevestigd en het doek van het uitvalscherm hangt verticaler dan dat van een knikarmscherm. Uitvalschermen zijn de perfecte manier om uw huis of werkruimte koeler te maken op een relatief goedkope manier.

Titel #1

Titel #2

Titel #3

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!