Knikarmschermen

Uw terras? De ideale buitenleefplaats

Graag tijdelijk wat extra schaduw in uw tuin tijdens de zomermaanden? Door het knikarmscherm in of uit te schuiven, houdt u op warme dagen de zon tegen en kunnen tijdens de koelere periodes licht en warmte wel naar binnen. Zonneschermen met knikarm kunnen bijna overal geplaatst worden en omdat ze volledig aan de muur bevestigd zijn, heeft u geen last van staanders of palen op uw terras of buitenruimte.

Titel #1

Titel #2

Titel #3

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!