Rolluiken

Multifunctioneel en praktisch

Rolluiken zijn niet voor niets al jarenlang een populair middel om warmte of kou buiten te houden. Ze zijn uitstekend bestand tegen allerlei weersomstandigheden en gaan jarenlang mee. Wanneer u op zoek bent naar multifunctionele zonwering, dan zijn rolluiken het overwegen waard. Naast hun isolerende werking werken ze inbraakvertragend en kunnen ze de ruimtes in uw woning verduisteren. En wanneer u geluiden van buitenaf wilt weren, ook dan zijn rolluiken de perfecte keuze.

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!