Zipscreens

Comfort en sfeer

Hou het binnen lekker koel met screens. Zipscreens houden de warmte van de zon tot wel 90% tegen. Dit is erg fijn in de steeds warmere zomers. En bent u gesteld op uw privacy? Overdag naar buiten kijken is geen enkel probleem, terwijl mensen niet bij u naar binnen kunnen kijken. Ten opzichte van andere zonweringen nemen screens nauwelijks ruimte in. Zipscreens (die ook wel ritsscreens genoemd worden) zijn windvast, omdat het doek in de zijgeleider wordt ingesloten door een rits (zip).

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!