Door ons gerealiseerd

Resultaten waar wij trots op zijn

Door de jaren heen is er een grote hoeveelheid klanten ontstaan die we hebben mogen helpen met binnen- en buitenzonwering. Daar zijn we trots op. Al die diverse door ons gerealiseerde resultaten geven een mooi beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn. Dat willen we graag laten zien, zodat u inspiratie op kunt doen voor uw eigen zonwering. En wanneer u na het bekijken van de foto’s nog meer mogelijkheden wilt zien, dan bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

Door ons gerealiseerd

Resultaten waar we trots op zijn

  • Alles
  • Binnen
  • Buiten
Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!