Dorst Zonwering

Sinds 1993 een begrip in de Hoeksche Waard

Hoogwaardige zonwerende producten en uitstekende service? Daarvoor kunt u bij Dorst Zonwering terecht. Sinds 1993 leveren, monteren en onderhouden we hoogwaardige zonneschermen, rolluiken, raamdecoratie en aanverwante producten.

Ons bedrijf

Buiten & binnen zonwering

Zonwering is meer dan bescherming tegen de zon. Het geeft uw woning of interieur een eigen uitstraling. Daarnaast biedt het bescherming tegen nieuwsgierige voorbijgangers en voorkomt het verkleuring van uw meubels. Of u kiest voor buiten of binnen zonwering, is afhankelijk van uw voorkeur.

Ons aanbod aan duurzame zonwering omvat handmatige, elektrische en automatische bediening. Wij beschikken over een ruime werkplaats waar wij alle benodigde werkzaamheden (zoals reparaties) met vakmanschap kunnen uitvoeren. Het team van Dorst Zonwering regelt alles tot in de details voor u.

Kwaliteitsproducten

Dorst Zonwering levert kwaliteitsproducten tegen acceptabele prijzen. Wij werken uitsluitend samen met de beste merken. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van uitstekende service. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een lokaal en regionaal begrip.

Bezoek onze Showroom

Ruime showroom met de mooiste voorbeelden

Wilt u ideeën en inspiratie opdoen? U bent zonder afspraak van harte welkom in onze ruime showroom. U vindt er de diverse opties en ziet voorbeelden van onze producten. Ons deskundige team helpt u met alle verschillende mogelijkheden en voorziet u graag van advies op maat.

Bezoek onze showroom om ons aanbod te verkennen of bel/mail ons voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

jaloezieën
uitvalzonnescherm

Onze producten

Zonwering buiten en Zonwering binnen

Zonwering buiten

Zonneschermen, markiezen, zipscreens en rolluiken

Buitenzonwering zorgt niet alleen voor verkoeling op uw terras en interieur, maar het beschermt ook tegen nieuwsgierige blikken, verkleuring van meubels en schadelijke uv-stralen.

Zonwering binnen

Jaloezieën, gordijnen en horren

Raamdecoratie vormt de ideale zonwering binnenshuis, die de zon effectief van het raam afhoudt. Bovendien zorgt het voor privacy en is het ook een echte sfeerbepaler in uw woning.

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!