Onze merken

Stuk voor stuk de hoogste kwaliteit

Dorst Zonwering is sinds 1993 gespecialiseerd in zonwering, raamdecoratie en alles wat daarmee te maken heeft. Wij leveren diverse soorten duurzame zonwering van hoge kwaliteit. Dat kunnen we doen inclusief handbediening, elektrische of automatische bediening. We werken uitsluitend samen met topmerken op het gebied van binnen- en buitenzonwering om ervoor te zorgen dat we u de beste producten kunnen bieden.

Door ons gerealiseerd

Resultaten waar we trots op zijn

  • Alles
  • Binnen
  • Buiten
Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!