Rolgordijnen

Budgetvriendelijk en sfeervol

Budgetvriendelijke binnenzonwering? Rolgordijnen bieden de ideale combinatie van raamdecoratie en zonwering. Door de isolerende werking van rolgordijnen zult u in de winter minder hoeven te verwarmen en heeft u in de zomer minder last van warmte binnen. Rolgordijnen hebben een strakke uitstraling, maar kunnen door de verschillende stofsoorten een elegante, moderne of juist landelijke sfeer oproepen. Elke stof heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen, zodat er voor elke ruimte in uw huis een passend rolgordijn te vinden is.

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!