Plissé & Dupli gordijnen

Subtiel lijnenspel

Wanneer u kiest voor plisségordijnen als zonwerende raamdecoratie, dan kiest u voor elegante raambekleding. U heeft de keuze uit enkele plisségordijnen (waarbij de bedieningskoorden in het zicht zitten) en dupli gordijnen. Dupli gordijnen hebben een dubbele laag stof, waardoor een honingraat structuur ontstaat waarin de koorden netjes weggewerkt zijn. Een dupli of honeycomb plisségordijn is uitermate geschikt voor verduistering en de aanwezige lucht tussen de twee lagen zorgt er voor dat deze gordijnen goed isoleren.

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!