Jaloezieën

Veelzijdig en stijlvol

Op zoek naar veelzijdige zonwering binnen? Afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, hebben horizontale jaloezieën elk hun eigen uitstraling en toepassing. Ongeacht of u in een rijtjeshuis, grachtenpand, een verbouwde boerderij of een modern huis woont, jaloezieën passen bij elke stijl. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium en PVC een heel andere sfeer geven. PVC kan perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Titel #3

Titel #1

Titel #2

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!