Horren

Hou zon en insecten buiten

Geen last meer van de zon, maar ook insecten buiten houden? Dat is geen probleem met zonwerende horren. Deze horren zijn uitgevoerd in plissé en zijn zo fijnmazig, dat ze niet alleen insecten tegenhouden, maar ook pollen en stofdeeltjes. Daardoor kunt u altijd genieten van frisse lucht die door de openstaande deur (of het raam) binnenkomt zonder last te krijgen van niesbuien of zoemende beestjes. Naast vaste horren, kunt u ook kiezen voor een rolhor of hordeur.

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!