Markiezen

Onderscheidend en authentiek

Een klassieke en authentieke manier om zon te weren? Dat zijn markiezen. Deze vorm van zonwering geeft een onderscheidend tintje aan de uitstraling van uw woning. Markiezen bieden schaduw aan drie zijden van uw huis vanwege hun dichte zijkanten. Daarnaast maakt het toevoegen van een extra stormstrip ze goed bestand tegen de wind. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen (standaard, klapmodel en petmodel).

Titel #1

Titel #2

Titel #3

Dorst zonwering

Specialist in onderhoud

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van buiten- en binnenzonwering? Dorst Zonwering heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle soorten zonwering en toebehoren. Door op tijd onderhoud te laten doen aan uw rolluiken of zonwering zorgt u ervoor dat alle functies zo lang mogelijk behouden blijven. Zo blijft uw zonnescherm, screen of rolluik in goede conditie en blijft alles soepel functioneren. We raden aan om in elk geval één keer in de drie jaar een grote onderhoudsbeurt te laten doen.

Waaruit kan technisch onderhoud bestaan? Bijvoorbeeld uit het smeren van de bewegende delen, het afstellen van de motor en het bijstellen van de zonwering of rolluiken. Daarnaast zullen we de montagepunten inspecteren en sporen we eventuele tekenen van slijtage op. Ook voor onderhoud is Dorst Zonwering hét adres in de Hoeksche Waard!