Overige Raamdecoraties

Uw binnen zonwering specialist sinds 1993.

ContactBel ons

Overige Raamdecoraties

Rolluiken voor alle ramen en deuren. Of u ’s morgens de zon binnen laat of ’s avonds nieuwsgierige blikken buitensluit, een koel ruimte verkiest in de zomer of energie wenst te besparen in de winter, waarschijnlijk geeft geen ander element van uw huis meer impact op sfeerverlichting, binnenklimaat en privacy dan zonweringen.

Rolluiken zijn intelligent, op verzoek zelfs volautomatische systeem voor bescherming tegen zomerhitte, lawaai, ongewenste inkijk, inbraak, warmte verlies en insecten.

Het zijn dynamisch stuurbare gevelelementen en doeltreffende beschermers tegen weersinvloeden. In subtiele nuances of in groot contrast veranderen ze de sfeer van uw kamers door dosering van het licht.

Rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De rolluiken met dubbelwandige lamellen zijn voorzien van een schuimlaag die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. De gerolvormde kasten zijn standaard leverbaar in 12 kleuren.

Novoferm Garagedeure

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld een weer en wind en bovendien dag en nacht goed moet functioneren. Wij hebben altijd een op maat gesneden oplossing voor u.

Serre Zonwering

De meest ideale zon – en hittewering voor uw serre of terrasoverkapping. De Veranda zonwering wordt geplaatst boven op de serre/ overkapping en vormt daarmee een prachtig, harmonieus geheel.

Terrasoverkappingen

Net nog geen hoog zomer of net te fris? Met een terrasoverkapping kunt u optimaal genieten van uw terras en tuin. ’s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond.

Textieloverkappingen

Dankzij de solide constructie van de staanders aan de voorzijde deze dienen als extra ondersteuning. Dit maakt dat de Plaza Home ideaal kan worden ingezet op plaatsen waar de muren te zwak zijn om een traditioneel knikarmschermen ter plaatsen.

Somfy Besturingen

Haal meer uit uw elektrische garagedeur met Somfy. Wat is er makkelijker dan een garagedeur die geruisloos en snel open gaat en toegang biedt tot een goed verlichte garage?

Meer informatie?

Bel me terug!