Buiten Zonwering

Uw binnen zonwering specialist sinds 1993.

ContactBel ons

Buiten Zonwering

Buitenzonwering is meer beschermend dan u denkt! Naast de bescherming tegen inkijk, verkleuring van meubels en natuurlijk de zonnestraling, beschermt met name terraszonwering tegen schadelijke Uv-straling.

Automatisch aangedreven buitenzonwering zorgt ervoor dat er minder warmte binnenkomt. Minder warmte betekent dat u de airco minder hard hoeft aan te zetten. Dat betekent weer minder kosten en bovendien een gezonder en aangenamer binnenklimaat.

Zonwering kan de sfeer van een pand behoorlijk beïnvloeden. Natuurlijk speelt de kleur van het hierin een belangrijke rol.

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm maakt u van uw terras een ideale buitenleefplaats. Riante schaduw over een grote oppervlakte zorgt er voor dat alles wat u lief is beschermd wordt tegen fel zonlicht en de UV-straling.

Screens

Naast het effectief weren van zonnewarmte, biedt de ZippScreen ook visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren.

Uitval zonnescherm

Dit scherm is geschikt voor elk type raam waarbij geen doorloop voor het raam langs nodig is. Dit type scherm kan worden voorzien van verschillende soorten armen. Vaste armen of armen met een veersysteem, al dan niet wind- of stormvast.

Markiezen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor markiezen als zonwering. Markiezen zijn uitermate geschikt voor bescherming tegen de zon . Een ander pluspunt zijn de gesloten zijkanten die ook de invallende zon vanaf de zijkanten weren.

Doeken

Zonwering kan de sfeer van uw pand behoorlijk beïnvloeden. Natuurlijk speelt de kleur daarbij een belangrijke rol. Stem de kleur af op uw gevel, omgeving en op uw interieur.

Somfy Besturingen

Geen zwengel meer nodig om handmatig uw buitenzonweringen te openen of sluiten. De ingebouwde Somfy motor neemt het karwei van u over. U gaat daardoor uw buitenzonwering veel vaker gebruiken.

Meer informatie?

Bel me terug!