Binnen Zonwering

Uw binnen zonwering specialist sinds 1993.

ContactBel ons

Binnen Zonwering

Maak je huis compleet, raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar houdt ook de zon buiten en zorgt voor privacy. Het uitkiezen van de juiste raamdecoratie is daarom belangrijk. Omdat ieder huis en ieder mens anders is, zijn er meerder collecties. Elk met een eigen sfeer en stijl.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn praktisch in gebruik en zijn zeer geschikt voor het combineren van lichtinval en privacy. Of je nu in een romantische oude boerderij of in een modern huis woont, horizontale jaloezieën passen bij iedere woonstijl.

Rolgordijnen

De stof van het duo rolgordijn bestaat uit twee lagen en heeft transparante en niet-transparante banen. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 4,5cm tot 40cm. Door de stoflagen te bewegen varieert de lichtinval.

Horren

Unilux is specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs/ kwaliteit verhouding bieden.

Plisse & Dupli gordijnen

De plisse- en Dulpi gordijnen zijn beschikbaar in veel modellen voor verschillende raamvormen. In het twee-in-een model kunnen een verduisterde en lichtdoorlatende stof met elkaar worden gecombineerd.

Vouw & Paneel gordijnen

De collectie vouwgordijnen bestaat uit bijna 250 stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. je hebt de keuze uit transparante, licht doorlatende en verduisterend stoffen.

Fractions

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit.

Lamelgordijnen

Verticale jaloezieën zijn praktisch en uitermate geschikt voor grote raampartijen en afwijkende raam vormen. Heb je grote ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig groot effect.

Somfy Besturingen

Producten op moeilijk bereikbare plaatsen kunt u met een druk op de knop bedienen, en met de afstandsbediening of automatisch via een sensor en/of een tijdklok kunt u gemakkelijk het binnenklimaat regelen.

Meer informatie?

Bel me terug!